Monte Carlo Sharm Resort & Spa 5*

68000,00
грн.
Відео готелю в instagram
Готельний комплекс складається з Monte Carlo Sharm Resort & Spa 5* та вишуканої частини готелю для респектабельного відпочинку тільки для дорослих – Royal Monte Carlo Sharm Resort & Spa (Adults Only) 5*. Готель знаходиться поряд з торговими рядами IL Merkato та комплексом Alf Leila Wa Leila з безліччю ресторанів, барів, кальянних та сувенірних магазинів. Підійде для сімейного, романтичного та молодіжного відпочинку.
Територія
У готелі велика зелена територія. Активна анімація в готелі, на вечерю у головному ресторані жива музика.
Номери
У готелі 261 номер. Складається з основної 3-х поверхової будівлі (тільки ресепшн) та двоповерхових житлових корпусів з видом на сад, басейн, море, пляж та корпус Royal Monte Carlo Adults Only 16+.  Усі номери Делюкси однакові за дизайном. Номери Сьют 50кв. м., Сімейні по 100 та 150 кв.м. .
Харчування
П'ять а-ля карт ресторанів включених у вартість проживання. Заздалегідь потрібно записуватись. В головному ресторані шведський стіл - їжа різноманітна, яловичина, курка, риба, овочі свіжі та запечені, єгипетська мусака. На сніданок вафлі з нутеллою, піца, і 5 свіжих соків на вибір,На вечерю креветки або м'ясо на грилі.
У готелі є дитячий клуб та дитячий кінотеатр.
Дві території з басейнами:
Пляж має великий відкритий басейн, також є басейн для дайвінгу 3 метри глибиною. Є дитячий басейн.
Окрема територія з басейнами, «лінивою річкою» (навколо території з невеликою течією), аквапарк. На всій території готелю протікає штучна річка (lazy river).
Пляж
Готель на першій лінії. На пляжі є понтон та лагуна для маленьких. Понтон поки що тимчасовий, протягом двох-трьох місяців планується будівництво нового, дерев'яного пірсу на палях. Також є усамітнений пляж для дорослих (релакс зона). Глибина моря біля рифу якщо пірнати з понтона 15-25 метрів.
Ширина пляжної лінії 20 м, довжина 500 м. Пляж багаторівневий. Поруч корали. По території готелю та до пляжу курсують міні-автобуси. На пляжі є тент для масажу, а також намети для романтичної вечері, гамаки.  Рушники для басейну/пляж у номері.
Дивитись також
Made on
Tilda