Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*

48000,00
грн.
Titanic Beach Spa & Aqua Park 5* і Titanic Palace Resort 5* входять в єдиний гостиничний комплекс, в якому гості можуть використовувати всю інфраструктуру, ресторани і бари. Готель відрізняється цікавим дизайном і оригінальним ландшафтним проектуванням.
Територія величезна: як внутрішня зі своїми магазинчиками, кафе, банкоматами, зони відпочинку з диванами, так і зовнішня з великим дитячим майданчиком, статуями і пальмами, зонами для фотосесій, волейбольним та футбольним полями. Територія єдина з Titanic Palace, тому є де прогулятися вечором.
Анімація різноманітна: кожен вечір є жива музика біля бара Titanic Beach або всередині Titanic Palace. В амфітеатрі проходить міні-диско і вечірнє шоу.

Прекрасне харчування, можна організувати сніданок в італійському ресторані з мінімальною кількістю людей, індивідуальним обслуговуванням, свіжоими соками. Крім основного є ресторани, в які можна записатись -  монгольський ресторан,  ресторан-гриль, японський ресторан з прекрасним кулінарним шоу, італійський, китайський та арабські ресторани. Можно ходити в ресторани Titanic Palace.
Бассейнів дуже багато, різних по глибині (максимальна глибина 145 см). Є номери з виходом в басейн. Є великий басейн з морською водою і хвилями по 30 хв. - 2 рази в день.
Пляж дуже широкий з гарним білим піском, можна дійти до глибини по понтону.
Відпочіваючі в основному німці, поляки, серби, арабы, росіян дуже мала. Співвідношення: ціна-якість - абсолютно адекватні, 100% заповнюваність готелю.
Дивитись також
Made on
Tilda