Sol Y Mar Soma Beach 4*

61000,00
грн.

Відкритий у вересні 2020 - все НОВЕ - номери, ресторан (посуд), територія. Сучасний та стильний дизайн - від корпусів до номерів. Мінімальна категорія номеру Superior Rooms на 50 м2

Невелика, але дуже красива зелена територія дуже чисто, є де прогулятись.

SOLYMAR SOMA BEACH 4* належить до готелів мережі JAZ Hotel Group - а це якість, сервіс, контингент. Щодня зранку, співробітники готелю обходили всіх гостей, з метою поцікавитися як проходить відпочинок, чи потрібно щось, та роблять все, щоб виконати побажання гостей. Також біля моря та біля басейнів, підходять офіціанти та приймають замовлення з напоїв.

Один з найкрасивіших пляжів на узбережжі, м'який пісок. Як тільки ти заходиш на пляж, до тебе підходить працівник пляжу та застилає лежак, бажаючи приємного відпочинку. Потім підходять офіціанти, пропонують напої та воду у пляшках.


Риба, курка, креветки, телятина, краби, люля. Фрукти яблука, диня, гуава, полуниця, банани, нектарини, багато гарнірів. Анімація.. Хлопці дуже стараються, усміхаються, спілкуються, завжди допоможуть! Денні розваги та вечірні шоу, на відмінно! Також вечорами жива музика біля головної будівлі.


Активна анімація, в тому числі жива музика, танцювальні шоу, танці, йога, боча, аквааеробіка; ще крім цього на пляжі різні активності.

Дитячі водні гірки з підігрівом у зимовий період басейни підігріваються, дитячий і той що поряд з ним, є ще один басейн без підігріву.

Дивитись також
Made on
Tilda