Kassandra Palace 5*

56000,00
грн.

Сімейний спа-готель Kassandra Palace розташований в селі Кріопігі, на приватному піщаному пляжі, який відзначений Блакитним прапором, в оточенні саду.

До послуг гостей 5-зіркові номери, (потребують реновації) 2 ресторани, 4 бари, спа-салон і оздоровчий центр, 3 загальних басейни, дитячий клуб і широкий спектр розваг.

Всі номери та люкси оснащені телевізором з плоским екраном і супутниковими каналами, сейфом, приладдям для чаю / кави і міні-холодильником. Санвузли в мармурі, екологічні косметичні засоби. Більшість номерів виходять на власний балкон або в затишний сад.

У спа-салоні Kassandra Palace гості можуть замовити омолоджуючі процедури для тіла, скористатися критим басейном з підігрівом, сауною, хамамом або гідромасажною ванною. У розпорядженні гостей тренажерний зал і тенісний корт. Крім того, проводяться заняття йогою і пілатесом.

У ресторані Magnolia Mediterranean з видом на Егейське море подають свіжоприготовані страви місцевої кухні, в тому числі вегетаріанські та безглютенові страви. Гості можуть замовити освіжаючі коктейлі, а також закуски і напої в лобі готелю, біля басейну, в ресторані або в барі на пляжі.

На території готелю облаштована безкоштовна парковка, працюють бутики. Співробітники стійки реєстрації нададуть гостям інформацію щодо оренди автомобіля / човна і екскурсій по околицях.

На пляжі дуже гарна музика в барі, лежаки зі зручними матрацами та парасольками з натуральної соломи, під ними дуже комфортно у спеку. Море найчистіше, дуже тішить відсутність водних мотоциклів та човнів, які забруднюють бензином воду. Відмінний вай фай на пляжі (у номері гірше). Сніданки та вечері з гарним вибором  страв.

Made on
Tilda